lördag 8 mars 2014

Nudå?

Precis som befarat blev skoteraktiviteterna denna helg inställda för vår del.
Nyöppnade utflyktsmålet Verkön lämnade VO redan under gårdagen med hänvisning till säkerhetsläget beträffande Storsjöns is.
Hur dom har det uppe i Galåbodarna vet vi inte men för Skoterdårarna kändes det lite motigt att dra iväg längs snöfattiga färdvägar. Vi känner ingen direkt oro för isarna på de små sjöarna men gårdagens regn och nattens vindar har polerat till en rejäl isgata så man anar vilka problem man skulle få med kylning/smörjning av motor och slides. Plus att rapporterna skvallrar om svår snöbrist i bygder som måste passeras på väg mot Oviksfjällen.
Nu får man inrikta sig på en möjlig tur i grannskapet,Sjöändtjärn finns ju kvar och luncha behöver man så det känns som ett bra alternativ.
För vad ska man annars göra en dag som denna .....?

1 kommentar:

  1. skoterträffen Galåbodarna
    Trots väldigt osäkert väder på morgonen så blev det över förväntan och det kom minst ett hundratal personer och dom hade solen med sig och vinden mojnade och snöfallet upphörde.

    SvaraRadera

Alla årstider

Årets februarimånad har varit en sammanfattning alla möjliga årstider. Puderföre i härligt solsken och sommarvärme som en vanlig midsommar i...