torsdag 6 mars 2014

Bedrövligt

När den bästa av årstider nu har kommit visar det sig att något har hänt, typ transportskada eller så. Att man  vill reklamera det är klart, men hur göra.
Kommande helg var vikt åt en utflykt ut på Storsjön, Verkön närmare bestämt, men nu är det inte ens att tänka på med de vårlika väder som råder. Verkön har varit lite av en snackis i vinter och ett givet nytt besöksmål och på söndag lär det ska vara veteranskoterträff och skotervisning men tyvärr, lite för osäkert väglag för ett besök.

Traditionen säger annars att det är skoterträff i Västra Galåbodarna lördagen i sportlovsveckan, nu vete katten vart man kan ta vägen för även däråt lär det vara dåligt före med snöbrist i skog och mark innan man kommer upp till de högre belägna myrarna.
Möjligen gör vi ett försök ändå med risken att vi får vända efter vägen.

Rackarns tur att vi har dubblerat alla helgerna efter jul och gjort en tur både lördag och söndag så att man slipper drabbas av underskott i skoteråkarbalansen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Första vacka dan

Det bara susar till så har det gått en månad. När vi går in i februari startar också den verkliga skotersäsongen när fler än de värsta skote...