måndag 11 november 2013

Tajming?

Läggdags?
Precis när jag beslutat lägga ner Geocachingverksamheten för i år så dyker den första allvarligt menade snön upp utanför stugknuten. Och på farsdag till på köpet.
Detta med geocaching är förstås bara lite konstgjord andning i väntan på att livet ska vara värt att leva. I år har det kört ihop sig å det grövsta så det har inte blivit så mycket burkletning, svårt att säga vart tiden tagit vägen men undan har det gått.
När jag packade ihop den här bloggen i våras var jag på väg att avsluta en drygt trettiofemårig anställning i Svenstavik och nu har jag haft nytt jobb några månader, så när det gäller den delen är allt frid å fröjd.
Det som kan vara ett bekymmer gäller de nya arbetstiderna, inget utrymme för fredagsmys på skotern som det ser ut.
Känns säkert som ett litet bekymmer för många, man får väl helt enkelt ta det onda med det goda.

Viktlösa japaner
Det har ju nyligen varit nyårsafton för skoterdårar och då blev det planerat en återträff för gamla jobbarkompisar som efter lite uppvärmning på ett näringsställe i Brunflo surfade runt bland skoterhandlarna i stan.
Kul påhitt även om man blir lite splittrad när man ska försöka umgås samtidigt som skoternyheterna ska besiktas.
En nyhet tyckte jag mej se i tidningarnas skoterbilagor där samtliga skotrar saknade effekt. Som vanligt saknade japanerna också vikt.
2013-11-10

För övrigt har det varit ovanligt lugnt på skoterfronten, jag har kollat att skotrarna står i kvar i garaget men knappt nåt mer.
Joo, ett par timmars jobb för att få upp några ledkryss innan tjälen, det har det blivit.

Nåväl, det som är ogjort finns säkert kvar när man känner för det och annars får det bli som det kan, nu är i alla fall säsongen på g och om vädret sköter sig nu så ordnar det sig till det bästa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Långfredag 2019

I mars var det 10 år sedan dessa skriverier började. I ett försök till avvänjning har tanken varit att låta bloggen gå in i ett, ännu mer, d...