torsdag 22 april 2010

Påskföre

Nästa år inträffar långfredagen den 22 april, dvs idag. Naturen lär visst rätta sig efter när påsken infaller så jag kan inte förstå varför man inte, en gång för alla, bestämmer att påsken alltid skall vara i slutet av april. Skoterfolket är ju så klart de första man tänker på men de flesta skulle nog må bra av en lång vinter, särskilt vårvinter. Alla säger ju att det här är bästa årstiden, jamen då är det väl bara att bestämma så då - alltid påskdag den 25 april. För övrigt den senaste dagen den kan infalla, enligt nuvarande ordning ska tilläggas.
På sjöarna är det fortfarande kanonföre, slöseri med dessa goda förutsättningar när det snart inte finns nån snö kvar på väg ner till dessa sjöar. Men nästa år är det ändrat, som sagt.

Faktiskt ett tag sen sist, men nu är det snart dags för nästa skoterträff.
Säga vad man vill om Klövsjö, och det finns det åtskilliga som gör, men nu ska vi inte vara sån utan åka dit och titta på skotrar på lördag - Lynx Road Show 2011. Osäker om det finns kolbulle där men jag lär åka dit för att kolla det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konstig

Att det är en konstig vinter vi fått kan väl ingen vettig människa säga emot. Det snöar ett par centimeter för att några dagar senare tina b...