lördag 28 mars 2009

Vargen kommer


..... eller vi kom till Vargen.

Vid dagens föreningsmöte bestod styrelsen av fem ledamöter och vi hade alla bestämt att fara åt samma håll.... samtidigt ...... och tillsammans.
Grovplaneringen handlade om Vemdalen eller dit åt i alla fall. Styrelsen blev fulltalig i Kroksjönäset och därifrån styrde vi mot Turingen. Här regerar Skoterledskungen, hit borde betal-ledansvariga från Väsek i Åre åka på studiebesök, lika perfekta leder som vanligt.
Efter tankning i Rätan tog vi sikte på Vemdalsskalet via Böle, leden håller även här hyfsat hög standard.
Snöandet som hade upphört tog i med förnyade krafter lagom till fikastoppet, varför finns inget vindskydd där man behöver det?
Snabbt å elegant kom vi till Timmerstugan och vidare till Varggransstugan, där togs ett styrelsebeslut att skippa Vemdalen till förmån för matätning i Vargen.
Att det nu är högsäsong för skoterutflykter behöver man inte tvivla på, massor av skoteråkare i farten vid Vargenområdet. En i vårt sällskap träffade faktiskt på bekanta hemifrån Avesta - "it´s a small world".
Hemvägen gick via Oxsjön mot Åsarna och där fick vi känna på några kilometer av puckelpistade leder.
Från Fotingen ner mot Åsarna flöt det på rätt bra och efter tankning i Åsarna tittade vi in till skoterklubbens (?) raststuga "Ryk-in" och rensade matsäcken.
På hemtrakterna, vid Sjöändtjärn, avslutades dagens sammanträde i Skoterdårarnas förening och ledamöterna begav sig hemåt efter en trivsam dag med bra skoteråkning. Extraordinarie styrelseledamöterna Christer, Oskar och Lennart tackas härmed för ivrigt deltagande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...