torsdag 18 mars 2010

Komma ut

Nu på lördag är det pimpeltävling i Sandnässkogen, Stor-Åksjöpimpeln. Det är den första fisketävlingen av tre, på lika många helger, i närområdet.
Det som är lite speciellt med denna tävling är att snöskoter nästan är ett villkor för att enkelt ta sig till start. Joo, det finns skotertaxi från Sandnäsbyn för den som inte har egen skoter eller möjlighet att annars ta sig dit.

Personligen är jag inte såå fiskeintresserad, på gränsen till allergisk, men en hamburgare kan man alltid åka och köpa.

Pimpelfiske är bra att skylla på för den som har problem att komma ut som skoterentusiast, eller skoterdåre för den delen. Det är inte riktigt rumsrent att åka skoter för nöjes skull. Det har nog med vår lutherska uppfostran att göra. Martin Luther hade säkert ett tråkigt liv helt befriat från snöskotrar, och det får vi lida för än idag.

Nu är jag inte helt hundra på om jag kommer till tävlingen, broderns nyinvestering kanske måste ha sällskap på en invigningstur i Skoterdårarnas förening. Men hur som helst, det viktigaste är att få komma ut.

1 kommentar:

  1. Det var nog mycket Luther saknade.....åtminstone allt som är roligt... ;) *asg*

    SvaraRadera

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...