söndag 7 februari 2010

Storsjökväll

Efter framkomsten till Fiskecampen riggade vi om lite lätt och gick för att få oss en matbit med dryck. Våra grannar i Annexet anlände också i samma ärende. Vi surrade lite om våra olika erfarenheter av dagens skoteråkning. Dom var fyra skoterentusiaster från Hudiksvall som åkt till Vemdalen för att få riktig skoteråkning. Därifrån hade dom gjort en tredagarskryssning till Storsjö för en överdos lössnöåkning i omgivningarna, om jag hängde med rätt i deras beskrivning. Dagen innan hade dom lyckats köra fast och fel, dom också, så de anlände halv elva på kvällen. Så inte var vi värst.

I restaurangen var också lokalkändisen Tycho och hans kompis Rolf med respektive. Det var pratsamma och trevliga gossar, när Rolf hörde var vi kom ifrån berättade han att han och hans tvillingbror gått på gymnasiet i Bräcke tillsammans med bla Joel i Mannes, tvillingbrodern hade visst också spelat tillsammans med Joel i nåt sammanhang.
Förutom en känd älvräddare är Tycho en snickare och timmerman av stora mått, själv sa han -"frugan säj att je ha bare trä oppi huvve"

Efter mat, dryck och trevligt samspråk konstaterade vi att man torde somna ovaggad denna kväll. Och så blev det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Långfredag 2019

I mars var det 10 år sedan dessa skriverier började. I ett försök till avvänjning har tanken varit att låta bloggen gå in i ett, ännu mer, d...