söndag 17 januari 2010

Fick ge sig

Äntligen blev det lite bättre väder, började faktiskt fantisera om att införa en ny variant - teoretisk skoteråkning, helt oberoende av kyla och dåliga isar. Tanken är inte så dum egentligen, att tänka på vilka skoterturer man skulle ha gjort och hur kul det skulle varit att åka både hit och dit och hem igen. För att inte tala om miljöaspekten.
Trots alla positiva sidor som kan finnas med detta tycker jag att man bör tänka på det stackars araberna, och även norrmännen för den delen. Jag vill inte att de ska hamna på ruinens brant bara för att jag inte behöver köpa skoterbränsle.

Både lördag och söndag blev det lite småsvängar i närområdet, fick väl ihop ca sju-åtta mil efter besök både vid friskvårdsanläggningen och Stor-Noren mfl intressanta platser. Det syns att man legat inne och eldat för det var orörd snö både här och där, men även välpreparerat däremellan.
Sjöarna verkar ha frusit upp men visst finns fläckar med vatten på isen än. Nu ser det ut att komma lite mer snö och det är välbehövligt så att det blir nåt att spackla ner i de värsta groparna.

Tyvärr var inte styrelsen fulltalig i helgen men jag hoppas att hosta och heshet hos styrelseledamoten går över så vi kan kalla till styrelsemöte med det snaraste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...