måndag 28 mars 2016

Swiiisch

Det är ju så populärt med Swish nu och visst har det svischat till, redan slut på påsken och fortsätter mildvädret så är det snart färdigåkt med skoter på den här sidan om midsommar.
Vi har fått en del snö under ett par veckor, mest har varit blötsnö som gjort mer skada än nytta men på nåt konstigt vis har det samtidigt blivit riktigt njutbart att ge sig ut på en liten skotertur. Under förmiddagarna har det ofta varit kallt och nästan lite puderkänsla i åkningen.

Här i byn har vi som vanligt varit upptagna med Gillhovspimpeln under långfredagen men annars har det varit rätt mycket skoteraktiviteter, inte minst tillsammans med hemmavarande barn och barnbarn.
Har haft nöjet att låna ut fyrtaktaren till lillpojken, den maskinen går ju lugnt och säkert, och själv har jag utgjort ett historiskt inslag i åkturerna på "rö-rangern".

Något tidigare än vanligt slumpade det sig att det blev ärende att ta in en del av skoterlederna till fastlandet så nu är det bara en handfull sjöar kvar att rensa från pinnar. Det syns ju fortfarande var leden varit dessutom är det så pass bra förhållanden att man kör var som helst utan problem. Och alltid på egen risk.1 kommentar:

Vänder snart

Nu har man gått på tomgång i flera veckor, känns det som, i själva verket är det bara två veckor sedan det var påsk. Men nu när alla är ute ...