torsdag 7 mars 2013

Resplaner

Nu laddar man för helgens övningar i hitre Oviksfjällen även kallad Galåbuan. Skoterträffen som Högåns skoterklubb anordnar har blivit en stående punkt på säsongen.
Nu vet man väl inte i detalj hur vädret blir på lördag men så dåligt som den gångna helgen lär det knappast bli, snarare tvärt om vad jag förstår - riktigt hyfsat alltså.
Förra helgen gjorde vi ett uppehåll i våra irrfärder i skoterlandet och vi hade ju tur med vädret om man säger så.
Fast det var nog inte sååå dåligt här nere på låglandet vad jag förstår, själv var jag bortrest för att vara farfar en hel helg och där, i Umeåtrakten, var det värsta snöstormen men man kunde förstås hålla sig inomhus.
Nästa helg var det tänkt att kolla på diverse skoteraktiviteter i Rätan alternativt pimpla på Storåksjön i Sandnässkogen. Hur otroligt det än kan låta så blir det varken eller ....
Under ett antal år har vi drömt om en lite längre tur utanför det vanliga reviret och nu tänker vi slå till med en trivselhelg i Åkersjön.
Ska bli spännande att komma till nya trakter nästa helg men först ska vi försöka hitta på en krånglig väg till Västra Galåbodarna för en traditionell skoterträff. Häng med vet´ja!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...