söndag 26 februari 2012

Dra på tur

Återigen har vi haft nöjet att umgås med de norska skoterdårarna. Den här lördagen har varit inplanerad sen länge och klockan tio var det uppställning som vanligt. Glädjande nog så anslöt även några närboende skoteramatörer, totalt blev det tio skotrar vid starten.
För att inte komma onödigt tidigt till Tornet, som var dagens mål, drog vi på tur norröver längs Näktens strand. Efter bensträckar- och geocachingpaus vid Sandudden körde vi upp i Dödre för vidare färd mot Älgsjön.
Därifrån var det bara att njuta av exemplariska leder rakt till Kälabergstornet. Visserligen tog vi en omväg via Stavsjön för att få åka lite uppförskörning längs kraftledningen men det susade bara till så var vi framme  -"som jagade av polisen" var det någon som sa.
Det ingick i upplägget att vi inte skulle göra nån längre tur denna gång, det fanns lite att bestyra med hemma i stugan för våra norska vänner. Därför blev det den enkla vägen hem, men självklart var det inte mer bråttom än att vi stannade en stund hos stugvärden vid Abborrnäsets friskvårdsanläggning.
Sammanfattningsvis blev det en bra solskenstur i glada och trevliga vänners lag. Tack för turen och sällskapet!

2 kommentarer:

  1. Takk for turen, den var som vanlig godt planlagt og tilrettelagt. Vi var til og med en tur opp på Taska på hjemveg. Vi ses.

    SvaraRadera
  2. Oohhh förlåt, jag glömde Taska ....!

    SvaraRadera

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...