måndag 14 februari 2011

Dag 3 - Hemresa

För andra dagen i rad blev det "kaffe-på-säng", nu med ny personal i roomservice. Tur att det var hemresedag annars riskerade man att bli beroende av denna trevliga sed.

Det är mycket som ska fixas när man ska dra hemåt. Packa så att allt blir med hem igen, diska och städa så man, och framförallt stugvärden, slipper skämmas inför jaktlag och kompisar.

Vi hann även med en titt på den gamla vallen som fanns alldeles intill men med en skogremsa emellan. Sen drog vi.
Morgonens tjugotvågradiga kyla hade förbytts till lite mildare men mer mulet och grått så vi behövde inte stanna så många gånger för att beundra vädret utan vi tuffade på i god fart med bara en ståfika vid Per-Nilskojan. Vi tog "den andra" vägen mot Rätan, dvs över Klaxåsen, och den var nog aningen bättre än den över Nederhögen, om man tänker bort det färska hygget nära Rätan.
Framme vid bilparkeringen blev vi bjudna på fika och det var skönt att få komma in i stugvärmen en stund innan vi i Skoterdårarna susade iväg de sista fyra milen hemåt.


Tre dagars fin samvaro i lagom skotertokiga vänners lag resulterade i 32 nya mil på mätaren och en förhoppning att det snart blir dags för nåt liknande igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...