måndag 14 februari 2011

Dag 2 - Vemdalen

På lördagsmorgonen väcktes man till liv av roomservice som försynt undrade om man ville ha "kaffe på säng" eftersom jag inte kom på nåt bra argument emot förslaget så fick det bli så.
Efter en riklig hotellfrukost så blev det uppsittning för att ge sig iväg på en utflykt i det enormt vackra vädret. Finplaneringen var inte helt klar men bort mot Vemdalen bar det av sedan drog vi sticka om vilket matställe som skulle besökas. Men efter vägen blev det åtskilliga stopp för soldyrkande och även lite koll av snödjupet i en del branta sluttningar. Tyvärr var snön ihopblåst till hårda drivor med luriga stenar däremellan så det var inte så kul att friåka.
Det blev Tonys i Vemdalen som fick äran att rädda oss från svältdöden och sen bar det av på shoppingrunda på byn.
Återresan planerades så att vi kunde dricka kaffe på maten i en solig sluttning. Styrkta av kaffe bar det av med hög marschfart mot basen.
Så småningom blev det dags för middag, stugvärden försvann ut i köket och återvände med ett stort lass biffar och stekt potatis. Potatisen var fixad tillsammans med specialinkallad expertis.

Rackarns gott även denna dag så mätta och belåtna kunde vi sammanfatta ännu en lyckad dag i skoteråkningens tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...