söndag 7 november 2010

Felköp

På väg hem från skoterns dag förra helgen kände jag suget efter en ny skotertidning. Snowmobile har gällt för att vara en aning lokalproducerad så det fick bli en sån. När jag kom hem visade det sig att det var en hel massa terränghjulingar i tidningen också.
Att det brukar vara  utspätt med ATV-material under vår och höst det har jag noterat, men nu har man på senare tid tillfogat tre bokstäver i tidningens namn och vipps var det inte en bra tidning längre.
Vid en koll i tidningshögen som växer på fikabordet på jobbet så verkar detta sprida sig bland tidningsmakarna utan att de tänker på att folk kan vara allergiska.

Vad är det för fel att låta ATV hålla sig i de tidningar som finns för det ändamålet? Ska det vara på detta viset då finns det snart bara Sledtrax man kan läsa utan att stöta på dessa hjulingar.
Enda felet med Sledtrax är att det är så svårt att låta den sakta falla mot ansiktet då man lagt sig för vila en stund.
Nu gäller det att komma ihåg att kolla före nästa eventuella tidningsköp så man inte råkar ut för liknande gigantiska felköp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...