söndag 28 mars 2010

Västerut

Det visade sig vara bra tajming att pyssla med lite tårtätning mm under lördagen då även den mest inbitne skoterdåre fick erkänna att vädret var en aning opassligt.
Idag fanns det chans till en smärre gruppresa men de påsk(?)lediga ungdomarna valde ett eget alternativ så vi gamlingar fick åka bäst vi ville.
När alla de givna turerna är avklarade för säsongen får man hitta på en sväng som inte blir gjord annars och som inte är så genomtänkt från början, ofta blir det ett kryssande för att hitta nån alternativ väg o.dyl.

Vi susade mot Sandnäset via Tångöravattnet sen bar det av mot Sörvickran, tanken var att hoppa över till Storsjön men vi valde att kolla leden upp mot Bölesjön (vid Salsåvägen).
Här nånstans ska det gå att ta sig över till Storsjön i höjd med Vågarna och Vikbäcken men det vill sig inte riktigt, vi tappar bort oss ovanför Hundarselmyren (jaa, den heter Hundrumpmyren på kartan).
Ja, vi tappar bort oss vid Nybuan/Blixttorpet också men idag snurrade vi mest lite mer söderut


Det kommer till nya skogsbilvägar som inte finns på våra kartor och då är det lätt att man bara irrar hit och dit utan att komma dit man vill.

Efter att ha åkt fram och tillbaka en stund blev det dags för fika och då insåg vi att vi kommit för långt västerut.

1 kommentar:

Vänder snart

Nu har man gått på tomgång i flera veckor, känns det som, i själva verket är det bara två veckor sedan det var påsk. Men nu när alla är ute ...