torsdag 4 januari 2018

Ny slutsiffra

Så har det blivit en ny slutsiffra i årsräkningen igen.
På grund av en del outtagen komptid har det varit lite personalbrist i led-arstaben men de flesta skotrar är ju byggda för att gå i snö så det funkar nog även om sladdningen släpar efter.

Det har även varit tidsbrist för pinnsättning men med hjälp av inlejd personal ordnade det sig med käppar över Råssjön, delen runt Näset. Delen mot Tången är återigen trampad men inte riktigt redo att markera med käppar, det fryser dåligt när det hela tiden fylls på med snö uppifrån och vatten underifrån.

Och på tal om sladda så gjordes en insats med sladden upp mot Örnbergssjön under nyårsaftonen, tyvärr var föret lite väl isigt och hårt bitvis så den färden slutade med depåbesök. Men på nyårsdagens förmiddag var grejerna okej igen så det var bara att sladda iväg. Nu är det inte alldeles enkelt att passera de vattniga vattendragen eftersom sladden går så tungt i snösörja.
Nåväl, nu ska jag åka och lämna tillbaka lilldrängen, sen får vi se hur det ordnar sig med resten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...