söndag 8 februari 2015

Repriser

Återväxten ser ut att vara tryggad när det gäller skoteramatörer med Finnsvedanknytning. I lördags blev vi med på en sällskapsresa till Tornet. Den yngste deltagaren, Konrad 1,5, hade efter en snabblektion det mesta klart hur knappar och reglage fungerar på en skoter så det var bara att dra iväg med ynglingen vid styret.
Det blev alltså en traditionell hamburgar-lunch denna dag, för vissa var det tredje lördagen i rad.
Jag fick anledning att testa Swish-betalning av min hamburgare, och det gick ju alldeles utmärkt.
Om ni vet att ni tänker glömma pengarna hemma kan ni redan nu lägga in Swish-numret: 123 379 90 53, för gissningsvis så glömmer ni inte att ta med den smarta telefonen.

Efter lunchen skildes vi åt och skoterdårarna begav sig ut på en liten tur i omgivningarna, mest för att inte ta kortaste vägen hem.

Strövtågen fortsatte sedan under söndagen då vi friskade upp minnet när det gällde den informella vägen till Hålen/Åsarna. Det blev en mix av "den smala vägen" och "den breda vägen" och fikarasten blev en repris på förra årets upptäcksfärd, solen tittade till och med fram en stund när vi satt där vid badplatsen norr om Östansjö.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...