tisdag 18 januari 2011

Månskenskväll

Det var så vackert månsken nu ikväll att jag bara kände att det skulle nog funka med ett foto av en mätsticka.
Det blev inte tillfälle att uppdatera snödjupsstatistiken i söndags så det blir nu i stället.
Det spöregnade ju ganska rejält under söndageftermiddagen och det kom även några flingor i morse så det kan kanske vara av intresse att se vad som hänt med snödjupet.

Inte ett dugg, skulle jag säga. Snön sjönk ihop lika mycket som det snöade så mätaren stannade på ca 59 cm. I begreppet cirka rymms även möjligheten att det var något mindre än 59 centimeter.
Av regnet har det blivit en tunn skorpa men det är troligen inget som påverkar skoterkörningen, möjligen att "isflaken" kan komma flygande över rutan men det har jag inte kollat. På bilden här tror jag det syns var isskorpan är.

För övrigt är hjärnan sysselsatt med "möjliga skoterturer", vi får oväntat besök och om det lyckas i planeringen så kan det bli en gemensam tripp. Att besöket är oväntat beror bara på struliga mej som nog tagit fel på helg. Ska också bli intressant å se om plusgraderna vi hade igår har påverkat snön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...