söndag 7 mars 2010

Bara tur

Skoterdårarnas förening hade under en tid planerat in att besöka Östersunds skoterklubb´s familjedag i Gräfsåsen den 7 mars, alltså idag.
Bland annat skulle det visas snöskotrar från de flesta märken och det hade varit intressant att sett dem samlade på ett ställe. Oftast är det bara ett märke representerat vid de träffar vi varit på.
Av olika skäl sjönk Östersundsträffen i vår priolista.

Men hur det nu gick till så blev styrelsen representerad där vid skoterbanan i stan. Rapporten därifrån var snudd på skrattretande.
Av de stora märkena hade en glömt bort att dom skulle närvara, någon ringde sig sjuk och någon hade visst förvarnat om att utebli. Den enda som dök upp hade bara två arbetsmaskiner osålda men hade dem med för visning. När det stod klart att han skulle bli ensam skoterhandlare där så åkte även han hem.
Snudd på skandal och fullt förståeligt om arrangören var grinig. Det skulle nog vi också blivit om vi gjort som vi tänkte och tagit en skotertur till stan.
Nu hade vi bara tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...