torsdag 12 november 2009

Snart dags?
Nu på lördag är det ett event för galna geocachare och kanske är det lite av säsongsavslutning i och med detta. Hur som helst, dags att damma av skoterdårarnas förening.
Nedräkningen har ju så klart pågått hela sommaren men nu börjar det bli skarpt läge.

Förra helgen var det dags för första skoterturen, det blev nog nästan 30 meter innan jag parkerade i garaget för att göra lite service och översyn. Boggin tex bör få sig en riktig genomgång för att slippa gå in i depå mitt i dom bästa resorna. Nu har jag nya kullager på gång så det blir lite pyssel med det kommande helg.
Sen kan det bli ytterligare underhållsprojekt, det sägs att motorn behöver servas och det kan ligga nåt i det.

Annars har man, som sagt, inte glömt skoteråkningen bara för att det varit sommar. Tror det var strax efter midsommar som jag fick ett stort brev i lådan, det var en reflexväst från Snöskoterrådet.
Jag hade visst råkat svara rätt i ett frågeformulär ang skoteråkning och det här var ett av priserna. Förstapriset, en TomTom-gps, har jag hört gick till en bekant i Oviken, kul.

3 kommentarer:

 1. Är det bara hos mig som det inte går att klicka på bilderna??

  // Anders

  SvaraRadera
 2. Nej, det funkar inte hos mej heller, får kolla upp det.

  SvaraRadera
 3. Men nu du lell, går´e klicka på bildan lell

  SvaraRadera

Återvänder

 Nu är det snart ett år sedan jag besökte den här sidan. Då var det för att göra en liten sammanfattning av DEN säsongen men av någon anledn...