söndag 28 oktober 2012

Nyårshelg

Nu är skoterfantasternas nyårshelg avklarad och det blev också en geocachingavslutning enligt planerna, så nu är man skoterdåre för hela slanten.
 Skoterdårarnas föreningsstyrelse bestod för dagen av endast en person, lite tråkigt när det gällde att gå runt hos skoterhandlarna men det är inte mycket att göra åt om man, som brodern, dragit på sig nån förkylning eller vad det nu var för skit.
Som traditionen bjuder så började jag med de första först eftersom det är dit man kommer om man kommer därifrån jag kom.
Hos Oktan var det i det närmaste knökfullt med folk både ute och inne. Klämde och kände i vanlig ordning på en del skotrar som man är lite mer nyfiken på, annars var det mest mingel med kaffe och kaka.
Eftersom det var lite tidigt med hamburgare drog jag vidare med uträkningen att först besöka Motorhuset för att i rätt lunchtid få en burgare hos Yamaha.
Motorhuset hade inga överraskningar vad jag kunde se, däremot måste man beundra Ski-Doo för modet att måla en skoter i en militärgrön färg. Har svårt att tycka den är fin men utan tvekan annorlunda.
Jag hade en tid att passa nere på stan och på väg till Yamaha-Center fick jag klart för mej att den tiden var typ nu. Men en burgare hinner jag väl annars lär jag lida svältdöden vilken sekund som helst, tänkte jag.
Väl framme vid entrén fick jag syn på grillen, men vad i hela .... dom hade bytt till kolbullestekning. Och visst gillar jag kolbulle men jag vet också att där får man inte ha bråttom. Å det hade dom inte heller.
Bara att återvända till bilen för att snabbt bege sig till Motorhuset för en varmkorv eller två.
Att inte ha varit in till de japanka skotrarna tar jag närmast som en lättnad, men att de utan förvarning bytt matsedel det ska jag komma ihåg.
På tal om japanska skotrar så såg jag i dagstidningens skoterbilaga att man inte heller i år orkat baxa upp nån Yamaha på vågen, alla deras skotrar saknar uppgift om vikt. Dom gör alltså inget för att ta död på ryktet om tunga skotrar. Jaa, jag menar, dom kanske inte är så tunga som ryktet säger om man bara vågade visa vikten.

2 kommentarer:

  1. Hei. Godt at du er i gang med vintersessongen. Håper på noen fine turer sammen denne vinteren også.

    SvaraRadera
  2. Vore trevligt med ett nytt inlägg snart :)

    SvaraRadera

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...