söndag 26 september 2010

Fattat

Snart räcker det med ena handens fingrar för att räkna ner till att den nya skoterhandlaren öppnar i Östersund.

Det ska bli spännande att se vad som finns på menyn när det gäller generösa öppningserbjudanden. Det är alltså Oktan AB som slår upp portarna kommande lördag, den 2 oktober på Brosslarvägen i Torvalla.
Deras maskiner har legat på Blocket ett tag så jag ringde och var nyfiken för ett par veckor sedan. Då hördes det vara väldigt stressigt hos dem för att hinna få allt på plats till månadsskiftet.
Om jag fattat rätt är det här dessutom bara en förövning till skoterns dag, om en månad, då det utlovas något utöver det vanliga. Spännande, spännande.

Det har som bekant varit ganska politikertätt senaste tiden och nåt man kan lära av dem är att försöka vara målinriktad och beslutsam. När beslutet är fattat ska man inte hålla på och ändra sig hela tiden.
Jag har slitit med investeringsfrågan både länge och väl men nu är beslutet fattat, med ett OM som brasklapp.


Om allt stämmer på lördag (jaa man vill ju känna att man gör en bra affär) då kan det finnas anledning återanvända den här bilden >>

Drömen blir en sanndröm?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hoppsan!

 Så har tideräkningen hoppat till igen, redan slutet av mars och påsken står för dörren. Vissa skulle nog säga att det redan är påsk efterso...