söndag 11 april 2010

Tecken

Jag börjar ana att det är någon som försöker säga något. Det syns små antydningar om att det kommer andra tider.
För någon vecka sedan skulle klockan ställas om och det var väl bra så  man kunde åka skoter en timme längre utan att villa bort sig i mörkräddet.
Sedan så har det börjat det dyka upp vedhögar och dito maskiner, vägverket jämnar till vägkanterna så det blir skotervänligt och det har hörts prat om sommardäck. Och traktorns snökedjor ser aningen malplacerade ut.

Häromdagen försvann skoterledsmarkeringarna över sjöarna i närheten, så nåt mysko är det.
Om jag får gissa, handlar allt detta naturligtvis om folks förmåga att gå händelserna i förväg. Så länge det är minsta lilla skoterföre kvar bör man inte förstöra stämningen med prat om vår och allt vad det nu kan vara för dumheter.

Visst får man ställa skotern lite längre från huset nu men det är inte ett dugg jobbigt att gå den lilla biten, tids nog hinner man gå där med gräsklipparen å då är det minsann jobbigt, med hösnuva, flugor, mygg och solen i ögonen (om det inte spöregnar).

Nej, fram för en permanentning av skoterföret, det går säkert att anlita nån PR-sinnad tjänsteman från Härjedalen för att sälja in den ideen.

1 kommentar:

Vänder snart

Nu har man gått på tomgång i flera veckor, känns det som, i själva verket är det bara två veckor sedan det var påsk. Men nu när alla är ute ...